Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

I stormfulle høgder

11.-12. september var studiespesialiserande (ST) på ekskursjon til Øverberg. Her var det duka for naturfag, geografi, samt kart-og kompassoppgåver. Det var ein tur full av opplevingar i frisk luft og flotte omgivnader.

Les meir

Kommunebesøk

Fredag 29. august var Herøy vidaregåande skule, avd. Vanylven på besøk på rådhuset i Vanylven.

Les meir

Frisk ekskursjon til Røda

Det starta måndagskvelden då alle i ST-gruppa fekk ei melding frå John Willy Klungre, geografilæraren vår. I meldinga stod det at vi måtte ha med oss gode sko, turklede og godt humør på skulen tysdag 26.august. Alle lurte på kvar vi skulle, og vi møtte nysgjerrige opp på skulen dagen etter.

Les meir

Bli-kjend-dag på Sandviksanden

Fredag 22. august arrangerte Herøy vgs., avd. Vanylven Bli-kjend-dag på Sandviksanden. Det var overskya då vi kom dit, men varmt i lufta. Alle var i godt humør og såg fram til ein fin dag på sanden.

Les meir

Skal du ta privatist-eksamen våren 2008?

Frå og med våren 2008 blir det innført oppmelding til privatisteksamen via internett i Møre og Romsdal. Vi vil med dette presisere at oppmeldingsfristen er 15. januar.

Les meir

Juleavslutning

Det vart ei flott juleavslutning med festkledde elevar og tilsette også i år. Etter flott julemiddag som HS hadde laga til var det programinnslag av klassene. Mykje godt og morosamt program.

Les meir

Juleverkstad

Det har vore vanleg med juleverkstad ein av dei siste dagane før jul dei siste åra. I år var det nest siste skuledagen før jul som vart brukt til juleverkstad. Alle elevane var innom kjøkkenet med baking, formingasaktivitetar og produksjon av lysestakar for telys på den mekaniske verkstaden.

Les meir

Fagdag matematikk

Torsdag 15. november vart det endeleg fagdag matematikk. Programmet denne dagen var i liten grad "vanleg" matematikk. I staden var det lagt opp til mange ulike praktiske oppgåver for alle elevane.

Les meir

Besøk ved North Cape Minerals på Åheim

Onsdag 7. november var Vg1 TP på besøk ved North Cape Minerals på Åheim. Først fekk vi på oss verneutstyr som er obligatorisk ( vernesko, briller og hjelm).

Les meir

OD og ID 2007

Operasjon dagsverk har lang tradisjon i norsk skule, og elevane ved den vidaregåande skulen i Vanylven stiller opp i solidaritet med elevar i andre land.

Les meir